tiistai 30. elokuuta 2011

Lähtöpaniikki ja rakas J

Lähtöpaniikki on käynnissä, mutta ei minun vaan J:n. Sain pienen taistelun jälkeen omat matkalaukkuni pakattua ja nyt istun J:n vanhempien luona kirjoittamassa... ja odottamassa. Huominen jännittää hirveästi. Koneeni lähtee puoli viideltä ja J:n kone lähtee sopivasti puolta tuntia myöhemmin. On ehkä parempi unohtaa ripsiväri kotiin ja varautua nenäliinoin, mutta silti minusta on ihanaa, että lähdemme samana päivänä! "Rakastan sua yli kaiken, nyt ja aina." Miten ihmeessä minä olen onnistunut saamaan maailman ihanimman poikaystävän? Vai lähettelevätkö ne kaikki samanlaisia viestejä?

Kuulin eilen, että isäni nuoruusaikanen ystävä on tuleva naapurini ja tulee minua vastaan lentokentälle. Olen niin helpottunut! Kaiken lisäksi Rui on todella mukava ja seurustelee kuuluisan portugalilaisen näyttelijän kanssa. Täytyy koittaa hurmata tämä herrasmiespariskunta, että pääsen piireihin. Torstaina sovin tapaavani Pedron, tulevan tuutorini, johon tutustuin Erasmuslisboan sivuilla. Pedro tulee kanssani Erasmustoimistoon ja auttaa ehkä käytännön järjestelyissä. Mahtavaa! Apua varmasti tarvitaan, koska minä onnistun eksymään kotikulmillanikin... Nyt täytyy mennä esihyvästelemään J. Kamalaa.

2 kommenttia:

  1. Tuli itku silmään tätä lukiessa (yllätys)...

    VastaaPoista
  2. Oon niin kade! Miks mä en tunne täältä ketään :( Mutta kuulostaa loistavalta, viihdyt taatusti ja kerrot sitten mahdollisimman pian kaikki kuulumiset uudesta kotikaupungista!

    Ps. Luojan kiitos mullakin oli tiistaina niin kiirelähtö, etten laittanut ripsaria. Itkettyä tuli ja hyvin paljon.

    VastaaPoista